fredag 3. mai 2013

Chicken Tikka Masala

I dag har jeg og Karoline laget middag til pappa og Trine. Valget falt på Chicken Tikka Masala fra "Mat for muskler" boka av Kristine Weber. Flere gode oppskrifter fra henne finner du her; www.kriweb.no. Her kommer også oppskrift til dere :)


Ingredienser:
  • To kyllingfileter
  • Mager Kesam
  • En boks hakkede tomater
  • Karri krydder
  • Cumin
  • Chilipulver
  • Tørket ingefær
  • Kardemomme
  • Kanel
  • Gurkemeie
  • Sennepspulver (Vi fant ikke dette i noen butikker)
  • Et hvitløksfedd (Vi glemte å ha i denne)
  • Tomatpure
  • Sukrinmelis
  • Spinat
  • Paprika
Slik gjør du:
  1. Skjær kyllingfiletene i små terninger.
  2. Stek på middels varme sammen med løk.
  3. Tilsett krydder. Smak deg fram.
  4. Tilsett hakkede tomater og tomatpure.
  5. La dette tykne mens du lager salat.
  6. Bland ca. 2-3 ss kesam med 1 ts sukrinmelis.
  7. Ta av varmen og rør inn kesam (Kesam kan ikke kokes!)

Server med salat av spinat og paprika eller annet godt. Vi hadde også avokado, epler og vannmelon til. Håper det smaker :D


Nå skal vi gjøre nok ett forsøk på å se ferdig "The Hobbit".


Laters





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar