torsdag 4. april 2013

Enchiladas

Her kommer en liten god og sunn matrett til dere. Denne smakte jeg for første gang da min søster laget den til oss. Det er en rett med mye frukt til.

Ingredienser:
  • Mager Kesam
  • Spinat (du kan velge noe annet, ruccola er også godt)
  • Kjøttdeig (gikk for kylling denne gangen, men du bestemmer selv)
  • Tortilla fullkorn lefser
  • Tacokrydder
  • Hvitost
Slik gjør du:
  1. Stek kjøttdeigen og tilsett tacokrydderet.
  2. Smør ett tynt lag med kesam midt på en av lefsene.
  3. Legg på spinaten. Evt. annet grønt.
  4. Legg på kjøttdeigen. Ikke for mye for du må kunne lukke igjen lefsa.
  5. Ha på litt hvitost og brett sammen.
  6. Legges deretter i en smurt ildfast form. Ha en eller to skiver ost opp på også.
Gjør dette til du har brukt opp alle lefsene eller det ikke er mer plass i formen. Nå kan du velge om du vil lage en salat til, eller kun ha noen utvalgte frukter ved siden av. Jeg skal nevne det jeg bruker hvis jeg lager en full salat. Dette er kjempe godt til.

Salat:
  • Rapidsalat (evt. annen salat)
  • Paprika
  • Agurk
  • Grønne epler
  • Crimson steinfrie druer
  • Ananas
  • Vannmelon ( hvis det er sesong for det)
Enjoy





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar