Ingredienser:
- 1 Blomkålhode
- 1 Brokkoli bunt
- 1/2 kg Laks (Du kan velge annen fisk hvis du vil)
- Matfløte
- Dijonsennep
- Ost
- Karri
- Pepper
- Paprika krydder
- 3 dl Matfløte
- 1 ss Dijonsennep
- ca. 1 dl Revet ost
- 1 ts Karri
- 1/2 ts Pepper
- 1/2 ts Paprika krydder
- Del blomkål og brokkoli opp i buketter og kokes.
- Legg de kokte grønnsakene i ildfast form.
- Del opp laksen i små biter og spre bland grønnsakene i den ildfaste formen.
- Fløteblandingen helles over grønnsakene i den ildfaste formen.
- Dryss over ca. 1 dl revet ost.
- Gratiner i ca. 10 min på 225 grader eller til osten er gylden.
Håper det smaker ♥
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar