mandag 15. april 2013

Laks, Blomkål, Brokkoli Grateng

Dette smakte så fantastisk godt at jeg må bare dele dette :D


Ingredienser:
  • 1 Blomkålhode
  • 1 Brokkoli bunt
  • 1/2 kg Laks (Du kan velge annen fisk hvis du vil)
  • Matfløte
  • Dijonsennep
  • Ost
  • Karri
  • Pepper
  • Paprika krydder
Rør sammen:
  • 3 dl Matfløte
  • 1 ss Dijonsennep
  • ca. 1 dl Revet ost
  • 1 ts Karri
  • 1/2 ts Pepper
  • 1/2 ts Paprika krydder
Slik gjør du:
  1. Del blomkål og brokkoli opp i buketter og kokes.
  2. Legg de kokte grønnsakene i ildfast form.
  3. Del opp laksen i små biter og spre bland grønnsakene i den ildfaste formen.
  4. Fløteblandingen helles over grønnsakene i den ildfaste formen.
  5. Dryss over ca. 1 dl revet ost.
  6. Gratiner i ca. 10 min på 225 grader eller til osten er gylden.


Håper det smaker ♥





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar